24.4 C
Craiova
sâmbătă, 20 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura(VIDEO)The Motans Symphonic, Y do I și TehnOpera revoluționează scena la IntenCity

(VIDEO)The Motans Symphonic, Y do I și TehnOpera revoluționează scena la IntenCity

-

Craiova IntenCity revoluționează scena festivalurilor din țară cu show-uri unice, proiecte inovatoare și experiențe muzicale de neratat.

The Motans și Opera Română Craiova vor prezenta, pe stadionul Ion Oblemenco, The Motans Symphonic. Este un proiect muzical conceput special pentru Festivalul IntenCity. Un alt moment de excepție va fi cel oferit de Y do I împreună cu Opera Română Craiova, într-un proiect unic denumit TehnOpera.

Vineri, 28 iunie, este o zi specială pentru fanii The Motans, care vor putea asculta hiturile lor, pentru prima dată, în variantă simfonică. The Motans va interpreta pe mainstage, alături de Orchestra Operei Române Craiova, condusă de dirijorul Dumitru Cârciumaru, 15 piese alese special pentru acest proiect chiar de Denis Roabeș. Concertul extraordinar The Motans Symphonic aduce împreună farmecul inconfundabil al pieselor pop-rock semnate The Motans și sunetele rafinate ale orchestrei, creând o seară magică și o atmosferă cu totul specială.

În ultima zi de festival, duminică, 30 iunie, pe mainstage urmează un moment ce va electriza publicul. În cadrul proiectului inovator TehnOpera, pe scena de pe Stadionul Ion Oblemenco, vor urca duo-ul Y do I. Este cunoscut pentru seturile de avangardă și abilitatea de a combina diverse genuri muzicale și Orchestra și Corul Operei Române Craiova. Participă dirijorul Linus Lerner și a soliști Laura Esposito, Cezar Ouatu și Armando Piña.

TehnOpera va transforma scena într-o explozie de sunet și lumini. Se anunță a fi o adevărată revelație pentru iubitorii muzicii electronice. Este o ocazie unică de a trăi live o fuziune muzicală de neuitat.

Citește și: Teatru în limba semnelor române şi fraţii care fac tăcerea să vorbească. Din culisele Echoes of the Feminine, de la Tipografia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bicicletele şi trotinetele trimise pe pistă şi în Parcul...

Primăria Craiova a decis ca accesul bicicletelor, trotinetelor electrice...

ȘTIRI GdS