32.8 C
Craiova
luni, 15 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCultura(VIDEO) Program INSPIRECinema Craiova Mercur 2 - 8 Februarie

(VIDEO) Program INSPIRECinema Craiova Mercur 2 – 8 Februarie

-

Complotul bonelor Avanpremiera

Regia: Iura Luncașu

Cu: Anamaria Prodan, Cristian Iacob

Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste

Durată: 108 min

Rating: AP 12

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

Marti, Joi 19:40

Poor Things / Sărmane creaturi Avanpremiera

Regia: Yorgos Lanthimos

Cu: Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone

Gen Film: Romantic, SF, Dragoster

Durată: 145 min

Rating: IM 18

Poor Things, regizat de Yorgos Lanthimos, cunoscut pentru Homarul și Uciderea cerbului sacru, spune povestea extraordinară a tinerei Bella Baxter, care este readusă la viață de genialul și nonconformistul doctor Godwin Baxter.

Joi 20:30

Autumn and the Black Jaguar / Ultimul jaguar negru Avanpremiera

Regia: Gilles de Maistre

Cu: Kelly Hope Taylor, K.C. Coombs, Airam Camacho, Emily Bett Rickards, Lumi Pollack

Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 105 min

Rating: AP 12

În vârstă de 14 ani, și după ce s-a obișnuit cu viața de oraș, Autumn descoperă că satul copilăriei sale este amenințat de traficanții de animale și decide că trebuie să se întoarcă în Amazon, la iubitul ei jaguar. Anja – profesoara de biologie a lui Autumn – încearcă fără succes să o descurajeze să pună în aplicare acest plan nesăbuit. Alături de Anja, Autumn pornește într-o călătorie pentru a se reuni cu Hope și a o salva din mâinile celor care încearcă să distrugă pădurea tropicală și animalele sălbatice.

Dublat: Sambata, Duminica 14:35

Subtitrat: Joi 19:10

A brighter tomorrow / Un viitor luminos

Regia: Nanni Moretti

Cu: Nanni Moretti, Margherita Buy, Silvio Orlando, Barbora Bobulova, Mathieu Amalric

Gen Film: Comedie, Drama

Durată: 100 min

Rating: AP 12

Giovanni, un regizor italian renumit, este pe cale să înceapă filmările unui film politic. Cu o căsnicie aflată în criză, un coproducător în pragul falimentului și copleșit de schimbările din industria cinematografică, totul pare să fie împotriva lui. Întotdeauna la limită, Giovanni trebuie să-și regândească modul de lucru dacă vrea ca soarele să strălucească în mica sa lume.

Vineri pana Luni, Miercuri 19:50; 21:50

Marti, Joi 21:50

Argylle

Regia: Matthew Vaughn

Cu: Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson, John Cena, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 144 min

Rating: AP 12

Argylle (Henry Cavill), spion de talie mondială care suferă de amnezie, este manipulat să creadă ca e de fapt un romancier de succes, autor de cărți cu spioni. Pe măsură ce începe sa-și recapete amintirile și abilitățile, bărbatul pornește pe calea răzbunării împotriva organizației obscure pentru care a lucrat.

Vineri pana Miercuri 13:15; 15:30; 18:15; 20:30; 21:00

Joi 15:25; 15:45; 18:10; 21:00

The Inseparables / Inseparabilii

Regia: Jeremy Degruson

Cu: Monica Young, Danny Fehsenfeld, Olivier Paris, Dakota West

Gen Film: Animatie

Durată: 95 min

Rating: AG

Când luminile se sting în vechiul teatru din Central Park, marionetele prind viață. Printre ele se află Don, care s-a săturat să facă pe bufonul zi de zi. El visează să fie măcar o dată un erou adevărat și își face curaj să se aventureze în afara teatrului, pentru a descoperi lumea cea mare și a trăi viața așa cum dorește. Pe drum, îl întâlnește pe DJ Doggie Dog, un animal de pluș abandonat, care visează să devină star rap. Este începutul unei mari aventuri în inima New York-ului, la capătul căreia visurile trebuie să se transforme în realitate: chiar și cele mai mici personaje pot juca roluri de eroi!

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 13:50

Sambata, Duminica 11:55; 13:50

Subtitrat: Vineri pana Joi 15:45

Miller’s Girl/ Preferata lui Miller

Regia: David Ayer

Cu: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 110 min

Rating: N 15

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.

Vineri pana Joi 17:45

Perfect Days / Zile perfecte

Regia: Wim Wenders

Cu: Yumi Asô, Tokio Emoto, Tomokazu Miura, Arisa Nakano, Sayuri Ishikawa

Gen Film: Drama

Durată: 128 min

Rating: AP12

Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio. În afara rutinei sale riguroase de zi cu zi, se bucură de pasiunea lui pentru muzică și literatură. Iubește copacii și uneori îi fotografiază. Însă o serie de întâmplări neașteptate vor dezvălui treptat mai multe despre trecutul său…

Vineri pana Joi 18:00

The Beekeeper / The Beekeeper: Răzbunare iminentă

Regia: David Ayer

Cu: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman

Gen Film: Actiune, Thriller

Durată: 110 min

Rating: N 15

“Beekeper” este un agent ultra-secret solicitat doar în cazuri extreme, când orice altă variantă de a soluționa urgențele naționale dă greș. După o lungă pauză din organizația „Beekeepers”, Adam Clay (Jason Statham) descoperă întâmplător o conspirație care ajunge până la cel mai înalt nivel al guvernului. Hotărât să extermine corupția prin orice mijloace, Clay decide să acționeze pe cont propriu și nici cele mai performante mecanisme de siguranță nu îl pot opri să își ducă la îndeplinire planul său de a face dreptate.

Vineri pana Miercuri 19:10; 21:35

Joi 19:25; 21:35

Klaus & Barroso

Regia: Bogdan Theodor Olteanu

Cu: Cosmin Micutzu Nedelcu, Adrian Nicolae, Șerban Pavlu

Gen Film: Comedie

Durată: 92 min

Rating: AP 12

Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?

Vineri pana Miercuri 19:25; 21:20

Joi 21:20

Superpietonii Zurli

Regia: Cătălin Dascălu, Mirela Retegan

Cu: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Ionuț Varodi, Eduard Zănoagă

Gen Film: Familie

Durată: 106 min

Rating: AG

Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli, și Tanti Prezentatoarea, adică Gașca Zurli, sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Vineri, Luni pana Joi 13:35

Sambata, Duminica 11:40

Tati part-time

Regia: Letiția Roșculeț

Cu: Alex Bogdan, Eva Măruță

Gen Film: Comedie

Durată: 103 min

Rating: AP 12

Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?

Vineri pana Miercuri 14:50; 17:00

Joi 15:00; 17:20

The Snow Queen and the Princess / Crăiasa zăpezii și mica prințesă

Regia: Andrey Korenkov, Aleksey Tsitsilin

Cu: Svetlana Kuznetsova, Courtney Shaw, Irina Chumantyeva, Konstantin Panchenko, Yuriy Romanov

Gen Film: Animatie, Aventuri, Fantastic

Durată: 80 min

Rating: AG

Kai și Gerda trăiesc într-un oraș liniștit și confortabil, dar Spiritele de gheață dau năvală și îi îngheață pe toți. Cu toate acestea, Ila, o mică vrăjitoare, apare pentru a-i ajuta pe eroi. Împreună merg în lumea magică a Țării Oglinzilor pentru a goni Spiritele de gheață.

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 12:30

Sambata, Duminica 11:25; 13:35

Aquaman and the Lost Kingdom 3D / Aquaman și regatul pierdut

Regia: James Wan

Cu: Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Ben Affleck

Gen Film: Actiune, Aventuri, Fantastic, SF

Durată: 120 min

Rating: AP 12

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia lui Aquaman și pentru a preveni distrugerea întregii lumi.

Vineri pana Joi 16:45

Wonka

Regia: Paul King

Cu: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Calah Lane, Hugh Grant

Gen Film: Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic, Muzical

Durată: 121 min

Rating: AG

Cu Timothée Chalamet în rolul principal, filmul aduce publicului un tânăr Willy Wonka plin de idei și hotărât să schimbe lumea, bucată cu bucată, dar toate delicioase, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să-l întâlnești pe Willy Wonka, orice este posibil.

Dublat: Vineri, Luni pana Joi 14:20

Sambata, Duminica 12:10

Migration 3D / Marea migrație

Regia: Benjamin Renner, Guylo Homsy

Cu: Elizabeth Banks, Awkwafina, Danny DeVito, Keegan-Michael Key, Carol Kane

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 87 min

Rating: AG

Familia Mallard se află într-o perioadă de criză. În timp ce tatăl Mack e interesat să-și țină familia în siguranță și e mulțumit să rămână pentru totdeauna pe iazul lor liniștit din New England, mama Pam este nerăbdătoare să le arate copiilor lor, Dax și Gwen, întreaga lume. După ce o familie de rațe migratoare poposește pe iaz cu povești palpitante despre locuri îndepărtate, Pam îl convinge pe Mack să se îmbarce într-o excursie către Jamaica tropicală, via New York City.

Dublat: Vineri pana Joi 12:50; 16:00

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

Citește și: Un fotograf a antrenat doi șobolani să-și facă selfie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Repartitoare de costuri pe banii statului. Banii vin pe...

În acest an, persoanele cu venituri mici vor primi...

ȘTIRI GdS