9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaTeatrul Colibri revine cu povești pe scenă

Teatrul Colibri revine cu povești pe scenă

Teatrul Colibri revine cu povești pe scenă, odată cu deschiderea Stagiunii 2023/2024 și aduce cu ea nerăbdarea revenirii în sala de spectacol. La atelierele Fabricii de povești electroColibri.

Sâmbătă, 16 septembrie, la ora 18.00, publicul este așteptat la spectacolul „Dănilă Prepeleac“, de Ion Creangă. Adaptarea, dramatizare și regie Valentin Dobrescu.

Duminică, 17 septembrie, la ora 11.00, este programat spectacolul „Prințul Broască“, dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm.

Tot duminică, dar de la ora 19.00, publicul se poate delecta cu un spectacol de dans contemporan, prezentat de Asociația Delazero.

Donații pentru copii nevoiași

Până la 15 septembrie, continuă Campania umanitară „Și eu vreau să învăț“, inițiată de Librăriile Cornul Abundenței. Astfel, astăzi, până la ora 14.00, la Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova se pot dona rucsaci și penare în stare bună.

Donațiile sunt pentru copiii din medii cu posibilități financiare reduse, care își doresc să meargă la școală, dar nu au cele necesare. Generozitatea comunității a adus și anul trecut, în cadrul acestei campanii, bucurii nemăsurate copiilor. În săptămâna 11 – 15 septembrie donațiile se pot face în programul de lucru al agenției teatrului.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, începând de luni, 11 septembrie, după următorul program:

Citește și: Peste 800 de persoane salvate, după ce inundațiile extreme din Grecia au transformat satele în lacuri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS