26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCraiova: „Copiii noștri” – spectacol-lectură la Teatrul Marin Sorescu

Craiova: „Copiii noștri” – spectacol-lectură la Teatrul Marin Sorescu

„Copiii noștri”, spectacolul-lectură în interpretarea actriței Monica Ardeleanu, va avea loc, miercuri 15 iunie, de ora 18.00, la Nationalul craiovean.
Actrița Monica Ardeleanu va putea fi văzută în one-woman-show-ul „Copiii noștri”, de Natalia Blok, miercuri 15 iunie, de la ora 18,oo, la sala Ia te uită! a Naționalului craiovean.
Piesa este tradusă de Raluca Rădulescu.
Regia spectacolului-lectură este asigurată de Adrian Andone și coordonator artistic este Nicolae Coande.

Natalia Blok s-a născut în 1980 în Kherson. Absolventă a Școlii de Cultură din Kherson este .câștigătoare a Festivalului de Artă Contemporană „Terra Futura” (2007) și a concursului de media de gen „Krona” (2014). Participantă la proiectele de grup „Totem”, lidera organizației feministe „Insha”. Dramaturgă, regizoare și autoare de creații foto și video. Trăiește și lucrează în Kherson.

Teatrul Național Marin Sorescu se raliază campaniei Artiști români pentru artiști ucraineni, greu încercați în cele peste 100 de zile în care țara lor este ținta unei agresiuni nimicitoare din partea Rusiei.

Campania, care se desfășoară în perioada 16 mai-15 iunie 2022, este organizată de UNITER împreună cu instituții culturale de stat și independente din România și Republica Moldova, în scopul strângerii de fonduri pentru artiștii ucraineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS