16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaO nouă stagiune la Colibri cu spectacole montate de Teatrul ACT București

O nouă stagiune la Colibri cu spectacole montate de Teatrul ACT București

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova deschide o nouă stagiune cu spectacole montate de Teatrul ACT București. Stagiunea se adresează publicului tânăr și adult.

Stagiunea Colibri.ACTul 4 va începe joi, 28 noiembrie, cu o recentă premieră, „Nu regret nimic“, a Teatrului ACT. Va continua în decembrie cu „Moș Nichifor“, spectacol prezentat pentru prima dată la Craiova, în februarie, pe scena Teatrului Colibri. Acesta s-a jucat anul acesta și în cadrul Festivalului Național de Teatru.

Spectacolul „Nu regret nimic“, de Székely Csaba, este programat joi, 28 noiembrie 2019, la ora 19.00. Spectacolul se adresează unui public de peste 16 ani şi este regizat de Eugen Gyemant, scenografia fiind semnată de Maria Nicola şi joacă actorii: Irina Antonie, Lucian Iftime, Dan Rădulescu.

Moş Nichifor, în decembrie la Colibri


Cea de a doua piesă a stagiunii Colibri.ACTul 4 poate fi văzută joi, 12 decembrie, la ora 19.00. Este vorba despre producția „Moș Nichifor“, după „Moș Nichifor Coțcariul“ de Ion Creangă, cu Marcel Iureș și Ruxandra Maniu, regia Alexandru Dabija, costume Manuela Pungan. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani!

Biletele pentru aceste spectacole s-au pus deja în vânzare la Agenția Teatrului Colibri și se pot procura de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 19.00, iar duminica, în intervalul 10.00 – 13.00. Prețul unui bilet este 20 lei/persoană.

Aceasta este cea de-a șasea stagiune din cadrul parteneriatului Teatrului Colibri Craiova cu Teatrul ACT București, început la sfârţitul anului 2014, sub genericul Colibri într-un ACT, cu spectacolul „Absolut!“ după Ivan Turbincă de Ion Creangă, cu Marcel Iureş, în regia lui Alexandru Dabija. Spectacolele ACT s-au jucat în premieră la Craiova, Teatrul Colibri fiind singurul din țară cu microstagiune constantă a instituției bucureștene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS