Acasă Actualitate Cultura Puppets Occupy Street revine la Craiova cu ediția a VI-a

Puppets Occupy Street revine la Craiova cu ediția a VI-a

-

Puppets Occupy Street revine la Craiova, iar tema din acest este REVOLUTION. Timp de 8 zile, artiști străini din 23 de ţări vor prezenta arta animației prin spectacole de teatru, parade, expoziții și ateliere plastice.

Ediția din acest an stă sub semnul Revoluției. În jur de 400 de evenimente vor bucura publicul craiovean. Cel puțin asta promit organizatorii care sunt la finalul pregătirilor.Anul acesta, festivalul beneficiază de un buget de 725.000 de lei, bani care provin de la Primăria. Organizarea evenimentului va fi asigurată de 25 de voluntari.

Păpuși supradimensionate și care alegorice

Puppets Occupy Street cuprinde reprezentații teatrale, ateliere de creație, concerte, expoziții, proiecții video, video mapping, happening-uri, animație stradală, arte vizuale, arte plastice, parade cu păpuși supradimensionate și care alegorice. Acestea se vor desfășura, simultan, în mai multe zone ale orașului și sunt gratuite.

Organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, evenimentul se desfăşoară între 25 august și 1 septembrie. Parada de deschidere va avea loc pe 25 august, pe traseul Mc Donald’s – A.I.Cuza – Piaţa Mihai Viteazul începând cu ora 21.

Aurelian Marian Soare

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.