11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaPuppets Occupy Street revine la Craiova cu ediția a VI-a

Puppets Occupy Street revine la Craiova cu ediția a VI-a

Puppets Occupy Street revine la Craiova, iar tema din acest este REVOLUTION. Timp de 8 zile, artiști străini din 23 de ţări vor prezenta arta animației prin spectacole de teatru, parade, expoziții și ateliere plastice.

Ediția din acest an stă sub semnul Revoluției. În jur de 400 de evenimente vor bucura publicul craiovean. Cel puțin asta promit organizatorii care sunt la finalul pregătirilor.Anul acesta, festivalul beneficiază de un buget de 725.000 de lei, bani care provin de la Primăria. Organizarea evenimentului va fi asigurată de 25 de voluntari.

Păpuși supradimensionate și care alegorice

Puppets Occupy Street cuprinde reprezentații teatrale, ateliere de creație, concerte, expoziții, proiecții video, video mapping, happening-uri, animație stradală, arte vizuale, arte plastice, parade cu păpuși supradimensionate și care alegorice. Acestea se vor desfășura, simultan, în mai multe zone ale orașului și sunt gratuite.

Organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova, evenimentul se desfăşoară între 25 august și 1 septembrie. Parada de deschidere va avea loc pe 25 august, pe traseul Mc Donald’s – A.I.Cuza – Piaţa Mihai Viteazul începând cu ora 21.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS