8.6 C
Craiova
luni, 8 martie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Administratie Râmnicu Vâlcea: Pregătiri pentru Târgul de Mărţişor

Râmnicu Vâlcea: Pregătiri pentru Târgul de Mărţişor

Primăria Râmnicu Vâlcea a demarat pregătirile pentru organizarea Târgului de Mărţişor, iar la jumătatea lunii februarie se vor desfăşura licitaţiile pentru adjudecarea celor 71 de locuri disponibile.

Târgul de ”Mărţişor 2021” urmează să se desfăşoare în perioada 25 februarie – 8 martie în zona centrală şi în cartierele Nord şi Ostroveni. Ca urmare a pandemiei de coronavirus şi a restricţiilor impuse de aceasta, punctele de comercializare a mărţişoarelor vor fi mai puţine decât în anii precedenţi în vederea menţinerii unor distanţe de siguranţă:

  • în Scuarul Mircea cel Bătrân vor fi disponibile 36 de locuri,
  • la Complexul Comercial ”Hermes” din Ostroveni – 19,
  • la blocul A11/3 din Ostroveni – 7,
  • la Complexul Comercial Nord – 9 locuri.

La acest moment, sesiunea de înscriere pentru licitaţia de atribuire a acestor poziţii este deschisă, termenul limită pentru depunerea documentelor la Registratura Primăriei din str. General Magheru nr. 25 fiind 9 februarie. În zilele de 15, 16 şi 17 februarie, pe baza unei repartizări prealabile pentru evitarea aglomeraţiei, la Filarmonica ”Ion Dumitrescu” se vor desfăşura licitaţiile publice cu strigare pentru atribuirea celor 71 de poziţii, iar în cazul în care nu se adjudecă toate locurile disponibile, licitaţiile se vor relua în perioada 19 – 23 februarie.

Preţurile de pornire a licitaţiilor sunt de 400 lei pentru zona centrală şi de 300 de lei pentru cartierele Ostroveni şi Nord, pasul licitaţiei fiind stabilit la 50 de lei. Mai multe detalii precum şi documentele aferente precedurii (caietul de sarcini, cererea-tip de înscriere la licitaţie, declaraţia pe propria răspundere pentru evaluarea riscurilor de îmbolnăvire cu COVID-19 şi planurile de situaţie ale amplasamentelor) sunt disponibile gratuit la Serviciul Autorizări Activităţi Comerciale, Evenimente Publice din sediul administrativ din str. G.ral Magheru nr. 25, sau se pot descărca de pe site-ul Primăriei www.primariavl.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doar Barca a profitat în etapa 26. Atletico şi...

Etapa a 26-a din LaLiga s-a dovedit benefică doar...

ȘTIRI GdS

Construirea unui Palat de Justiție, pohta avocaților din Craiova

Construirea unui Palat de Justiție în Craiova este pohta avocaților din Baroul Dolj. O poftă pentru care au și organizat un protest.

O ambulanță a rămas blocată sub un pasaj

O ambulanță a Serviciului Județean Vâlcea a rămas blocată sub un pasaj. S-a întâmplat astăzi, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Minoră aflată pe bicicletă, acroșată de o mașină. Vehiculul...

O minoră aflată pe bicicletă a fost acroșată de o mașină. Din impact, autovehiculul a mai făcut o victimă.

Patru persoane, intoxicate cu monoxid de carbon. O fată...

Victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o instalație care asigura încalzirea apei în baie, un instant racordat la o butelie GPL.

Galerie Foto: Doar 113 asociații şi-au dat acordul pentru...

Craiovenii își mai pot da acordul pentru reabilitarea termică a blocului în care locuiesc până pe 15 martie 2021. Tot ce trebuie să facă...