18.6 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateAdministratieCraiova: Începe proiectarea pentru străpungerea străzii Traian Lalescu

Craiova: Începe proiectarea pentru străpungerea străzii Traian Lalescu

Primarul Mihail Genoiu a semnat, astăzi, contractul de proiectare pentru una dintre lucrările importante de infrastructură ale Craiovei: străpungerea în Calea București a străzii Traian Lalescu.


Ofertantul câștigător este firma SC PEIESI SRL cu sediul în Iași, iar din momentul emiterii ordinului de începere, prestatorul are la dispoziție 60 de zile lucrătoare pentru realizare.

“Străpungerea Traian Lalescu va crea legătura dintre zonele de nord și sud ale Craiovei și este foarte aproape de începerea lucrărilor. În anul 2019, am lucrat la documentația proiectului din cadrul studiului de fezabilitate, iar anul acesta începem lucrările. Acest nou bulevard, cu două benzi pe sens, va prelua din traficul rutier de pe bulevardul Decebal și bulevardul Carol I și va scurta mult timpii de tranzit pentru persoanele ce traversează Craiova de la nord la sud sau invers. Este o lucrare foarte importantă pentru Craiova. Imediat după finalizarea proiectării, demarăm și procedurile pentru execuție”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Valoarea contractului de proiectare este de 120.000 lei, fără TVA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bancul zilei

O blondă s-a aventurat pe străzile oraşului curând după...

ȘTIRI GdS