Acasă Actualitate Fii vocea cartierului tău. Masterplanul de deșeuri nemulțumește cetățenii din Craiovița

Fii vocea cartierului tău. Masterplanul de deșeuri nemulțumește cetățenii din Craiovița

-

Masterplanul de deșeuri nemulțumește cetățenii din Craiovița Nouă.

În cadrul evenimentului „Fii vocea cartierului tău”, organizat de Gazeta de Sud la Școala nr. 32 din Craiovița Nouă, s-a ridicat de mai multe ori problema gunoiului și a platformelor aferente.

Cetățenii spun că demararea lucrărilor la noile platforme de gunoi, în cadru Masterplanului de deșeuri al județului Dolj, i-a lăsat fără vechile platforme, acestea fiind demolate.

Din această cauză, la platformele destinate asociațiilor vin și depozitează gunoiul diverse persoane fizice sau societăți comerciale, care nu au legătură cu asociația. Tot acest gunoi suplimentar îl plătește toată asociația.

Oamenii se întreabă când se va finaliza acest Masterplan, când vor fi gata toate containerele îngropate și când vor fi funcționale.

Urmărește VIDEO cu discuțiile între cetățeni și autorități pe această temă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Localizarea AML, activă pentru apelurile de urgență

Cetățenii care sună la numărul de urgență 112 de pe smartphone beneficiază de tehnologia Advanced Mobile Location (AML). Facilitatea a fost implementată...

Craiova: Înscrieri online a candidaților pentru profesia militară

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului militar zonal Dolj, activitatea de recrutare de la distanță, în vederea înscrierii...