26.1 C
Craiova
vineri, 3 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Administratie Cine preia conducerea CAO şi RAADPFL Craiova

Cine preia conducerea CAO şi RAADPFL Craiova

Compania de Apă „Oltenia“ (CAO) şi Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova nu vor rămâne fără conducere, după demisiile în lanţ de săptămâna trecută. Directorii demisionari vor fi înlocuiţi în cel mai scurt timp, înlocuitorii fiind deja pregătiţi.

De altfel, unul dintre noii directori şi-a şi preluat oficial postul. Alin Şuiu, director adjunct la Compania de Apă, a devenit noul director general, după demisia Adrianei Câmpeanu.

Mutarea este anunţată chiar pe site-ul Companiei, la echipa managerială – conducerea executivă, unde apare în dreptul directorului general numele lui Alin Şuiu.

La CAO va urma însă şi o a doua schimbare, surse din cadrul companiei precizând că se pregăteşte şi înlocuirea directorului de la Dezvoltare şi Fonduri Europene, Marinel Iancu.

Surprizele mari se pare că vor fi la RAADPFL. Surse din Primăria Craiova susţin că în fruntea Regiei ar urma să vină Ninel Cercel, în prezent directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Craiova.

Cercel ocupă această funcţie din 2014, o perioadă scurtă din anul 2017 (august – noiembrie) fiind secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Ninel Cercel ar prelua postul de director executiv, rămas vacant după demisia Aureliei Filip.

Pe postul de director tehnic, care va deveni liber de la data de 1 ianuarie 2020 (prin demisia lui Gabriel Anghel), ar veni Mihai Rădoi.

Rădoi este președinte executiv la TSD Dolj, iar potrivit descrierii de pe pagina sa de Facebook a fost şi consilier al ministrului Muncii și Protecției Sociale (cel mai probabil în perioada în care funcţia a fost deţinută de Olguţa Vasilescu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Viceprimarul din Târgu-Jiu a demisionat din PSD

Viceprimarul din Târgu-Jiu, Adrian Tudor, a demisionat...

ȘTIRI GdS

Încă 6 cazuri noi de coronavirus în Gorj

Încă 6 cazuri noi de coronavirus au fost depistate în județul Gorj în ultimele 24 de ore. Situația epidemiologică, la nivelul județului...

Sporturile de contact, o categorie afectată de situaţia actuală

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, după întâlnirea cu reprezentanţii federaţiilor sporturilor de contact, că aceste discipline reprezintă o...

Dosar penal pentru un tânăr care a condus un...

Un tânăr de 19 ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un...

Viceprimarul din Târgu-Jiu a demisionat din PSD

Viceprimarul din Târgu-Jiu, Adrian Tudor, a demisionat vineri din PSD. Tudor acuză existența unui "blat" între PSD și PNL pentru ca primarul...

Coronavirus în România: Alte 420 de infectări în ultimele...

Alte 420 de cazuri de infectări cu coronavirus în România au fost anunțate vineri de către Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total...

Real Madrid, tot mai aproape de titlul de campioană...

Real Madrid îşi continuă marşul în LaLiga, chiar dacă unele victorii nu sunt atât de concludente ca scor. Gruparea blanco s-a impus...