25.7 C
Craiova
vineri, 25 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Administratie Cine preia conducerea CAO şi RAADPFL Craiova

Cine preia conducerea CAO şi RAADPFL Craiova

Compania de Apă „Oltenia“ (CAO) şi Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova nu vor rămâne fără conducere, după demisiile în lanţ de săptămâna trecută. Directorii demisionari vor fi înlocuiţi în cel mai scurt timp, înlocuitorii fiind deja pregătiţi.

De altfel, unul dintre noii directori şi-a şi preluat oficial postul. Alin Şuiu, director adjunct la Compania de Apă, a devenit noul director general, după demisia Adrianei Câmpeanu.

Mutarea este anunţată chiar pe site-ul Companiei, la echipa managerială – conducerea executivă, unde apare în dreptul directorului general numele lui Alin Şuiu.

La CAO va urma însă şi o a doua schimbare, surse din cadrul companiei precizând că se pregăteşte şi înlocuirea directorului de la Dezvoltare şi Fonduri Europene, Marinel Iancu.

Surprizele mari se pare că vor fi la RAADPFL. Surse din Primăria Craiova susţin că în fruntea Regiei ar urma să vină Ninel Cercel, în prezent directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Craiova.

Cercel ocupă această funcţie din 2014, o perioadă scurtă din anul 2017 (august – noiembrie) fiind secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Ninel Cercel ar prelua postul de director executiv, rămas vacant după demisia Aureliei Filip.

Pe postul de director tehnic, care va deveni liber de la data de 1 ianuarie 2020 (prin demisia lui Gabriel Anghel), ar veni Mihai Rădoi.

Rădoi este președinte executiv la TSD Dolj, iar potrivit descrierii de pe pagina sa de Facebook a fost şi consilier al ministrului Muncii și Protecției Sociale (cel mai probabil în perioada în care funcţia a fost deţinută de Olguţa Vasilescu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

România: 25.494 de teste, efectuate în ultimele 24 de...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că...

ȘTIRI GdS

România: 25.494 de teste, efectuate în ultimele 24 de...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.328.322 de teste. Dintre acestea...

România: 42 de decese din cauza COVID-19 în ultimele...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 4.633 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Un deputat argentinian surprins în timp ce săruta sânii...

Un parlamentar argentinian a fost suspendat din funcție cu mare scandal. Asta, pentru că în timpul unei ședințe a plenului, desfășurată prin...

1629 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 25 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 119.683 de  cazuri de persoane...

Amenzi de peste 100.000 lei pentru fraude comise în...

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au executat, ieri, o acțiune pentru prevenirea fraudelor comise în mediul...

Noi cazuri de elevi confirmaţi cu Covid 19. În...

Noi cazuri de elevi confirmaţi cu Covid 19