10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieCine preia conducerea CAO şi RAADPFL Craiova

Cine preia conducerea CAO şi RAADPFL Craiova

Compania de Apă „Oltenia“ (CAO) şi Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova nu vor rămâne fără conducere, după demisiile în lanţ de săptămâna trecută. Directorii demisionari vor fi înlocuiţi în cel mai scurt timp, înlocuitorii fiind deja pregătiţi.

De altfel, unul dintre noii directori şi-a şi preluat oficial postul. Alin Şuiu, director adjunct la Compania de Apă, a devenit noul director general, după demisia Adrianei Câmpeanu.

Mutarea este anunţată chiar pe site-ul Companiei, la echipa managerială – conducerea executivă, unde apare în dreptul directorului general numele lui Alin Şuiu.

La CAO va urma însă şi o a doua schimbare, surse din cadrul companiei precizând că se pregăteşte şi înlocuirea directorului de la Dezvoltare şi Fonduri Europene, Marinel Iancu.

Surprizele mari se pare că vor fi la RAADPFL. Surse din Primăria Craiova susţin că în fruntea Regiei ar urma să vină Ninel Cercel, în prezent directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Craiova.

Cercel ocupă această funcţie din 2014, o perioadă scurtă din anul 2017 (august – noiembrie) fiind secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Ninel Cercel ar prelua postul de director executiv, rămas vacant după demisia Aureliei Filip.

Pe postul de director tehnic, care va deveni liber de la data de 1 ianuarie 2020 (prin demisia lui Gabriel Anghel), ar veni Mihai Rădoi.

Rădoi este președinte executiv la TSD Dolj, iar potrivit descrierii de pe pagina sa de Facebook a fost şi consilier al ministrului Muncii și Protecției Sociale (cel mai probabil în perioada în care funcţia a fost deţinută de Olguţa Vasilescu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS