13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratieListele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programul Rabla, publicate

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programul Rabla, publicate

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla şi Rabla Plus.
Pentru Programul Rabla au fost acceptate 34 dosare pentru 57 autovehicule.
Pentru Programul Rabla Plus a fost acceptat 1 dosar pentru 2 autovehicule electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.
Persoanele juridice ale căror dosare de finanțare au fost sau urmează să fie aprobate se pot înscrie la producătorii validați până la 20 noiembrie 2019 în Programul Rabla. Până la 25 noiembrie se înscriu în Programul Rabla Plus. Aceste termene trebuie respectate și în cazul în care se dorește cumularea primei de casare cu ecotichetul.

De asemenea, notele de înscriere în ambele Programe sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise și facturile de achiziție a autovehiculelor noi.
Menționăm că datele calendaristice indicate anterior sunt termene procedurale maxime, care nu pot fi depășite, dar care pot fi devansate la inițiativa producătorilor validați. Persoanele juridice trebuie să se adreseze din timp producătorilor validaţi, astfel încât să poată beneficia de cele două Programe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS