20.1 C
Craiova
joi, 24 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent în stare gravă după ce şi-a prins o mână în presa de balotat

Adolescent în stare gravă după ce şi-a prins o mână în presa de balotat

Un adolescent de 17 ani a suferit răni grave după ce şi-a prins un braţ într-o presă de balotat folosită pe un teren agricol.

Pentru eliberarea braţului tânărului din presa de balotat au intervenit pompierii militari de la Secţia Sărmaşu cu un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj medical din cadrul SAJ Mureş.

Victima a fost preluată de către elicopterul SMURD şi transportată la UPU Târgu Mureş.

„La data de 9 iulie 2024, în jurul orei 20,00, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Zau de Câmpie a fost sesizat, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, pe un teren agricol din localitatea Moruţ, a avut loc un accident, respectiv o persoană şi-ar fi prins braţul într-un utilaj agricol.

La faţa locului s-a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, un tânăr de 17 ani suferind un accident în cadrul căruia braţul său drept a fost prins de o presă de balotat. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate (…). În continuare, pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, poliţiştii desfăşoară cercetări sub supravegherea unităţii de parchet competente, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă”, a informat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii au sesizat cu privire la acest caz şi DGASPC Mureş.

Citeşte şi: Un român a intrat cu camionul într-o biserică penticostală din Austria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS