21.2 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie atacată de lupi într-un parc safari de lângă Paris

Femeie atacată de lupi într-un parc safari de lângă Paris

O femeie se află la terapie intensivă după ce a fost atacată de lupi în timp ce făcea jogging într-un parc safaride lângă Paris, relatează presa franceză.
Ei spun că duminică, victima în vârstă de 36 de ani – care stătea la o cabană din parcul Thoiry – s-a rătăcit în zona principală de safari, care este rezervată mașinilor.

Ea fost atacată de trei lupi arctici și a suferit mușcături severe la gât, la spate și la un picior.
Thoiry, la aproximativ 40 km (25 mile) vest de Paris, este unul dintre cele mai populare parcuri sălbatice din Franța. Aproximativ 800 de animale ținute acolo au voie să se plimbe liber, în timp ce vizitatorii le urmăresc din vehicule.
Parcul oferă cazare în apropierea incintelor pentru lupi și urși, cu zona de cabană protejată de garduri electrice și șanțuri, ptrivit BBC.

Nu este clar de ce femeia a intrat în zona de safari pentru mașini. Autoritățile parcului nu au făcut niciun comentariu până acum.
„Nu știm în acest stadiu dacă oaspetele a făcut o greșeală sau dacă a existat o problemă cu indicatoarele”, a declarat o sursă anonimă din poliție pentru ziarul Le Parisien.
Femeia a fost salvată după ce însoțitorii parcului i-au auzit țipetele în timp ce era atacată și a fost dusă la un spital din apropiere.
O anchetă este în curs.

Citeşte şi: Un autocar cu 54 de persoane a lovit un autocamion pe DN1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS