27.6 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTarom oferă copiilor bilete de avion gratuite, pe 1 iunie

Tarom oferă copiilor bilete de avion gratuite, pe 1 iunie

Compania Tarom organizează Ziua Porţilor Deschise, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Cei mici vor putea să viziteze o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina de pilotaj. Cu această ocazie, părinţii pot achiziţiona gratuit pentru cei mici bilete de avion.

Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului Tarom şi a platformei din faţa acestuia, şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi adulţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10.00-16.00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei.

Copiii cu vârsta de până la 11 ani vor primi biletele de avion gratuite

De Ziua Internaţională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte şi de gratuitate la biletele de avion achiziţionate pentru ei în data de 1 Iunie 2024 pentru orice perioadă de călătorie. Gratuitatea se aplică doar pentru copiii care călătoresc însoţiţi de un adult.

În plus, de 1 Iunie, compania TAROM va pregăti un ghişeu special, menit să-i ajute pe cei mici să interacţioneze cu agentul în vederea efectuării check-in-ului.

Citeşte şi: Actor de la Hollywood, împuşcat mortal când încerca să oprească un jaf

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS