21.2 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSoțul unei eurodeputate din Italia, găsit mort în mașină

Soțul unei eurodeputate din Italia, găsit mort în mașină

Angelo Onorato, soțul europarlamentarului creștin-democrat (DC) din Italia Francesca Donato, a fost găsit mort, în mașina sa, pe o stradă din Palermo. Conform primelor date, este vorba de o crimă.

Angelo Onorato, soțul europarlamentarului creștin-democrat Francesca Donato, a fost găsit mort în această după-amiază la Palermo, în mașina sa. Unele agenții de presă au vorbit inițial despre răni prin împușcătură găsite în cadavru, dar ulterior a reieșit că bărbatul a fost găsit cu un colier de plastic în jurul gâtului.

Bărbatul avea și cu o pată de sânge pe piept, fapt care ar explica de ce primele zvonuri vorbeau despre împușcături. Potrivit anchetatorilor, s-ar putea să-i fi picurat sânge din gură.

Onorato a fost antreprenor, arhitect și proprietar al unui magazin de mobilă. Era căsătorit cu europarlamentarul DC din 1999 și au împreună doi copii.

Conform celor relatate de Giornale di Sicilia, Francesca Donato și-a căutat cu insistență soțul încă de azi-dimineață, apoi l-a localizat cu ajutorul telefonului mobil. Se pare că antreprenorul avea o întâlnire cu cineva în apropiere de strada unde i-a fost găsită mașina. Cadavrul a fost găsit pe scaunul șoferului.

Citește și: Șase cetăţeni români au fost evacuați din Noua Caledonie, unde s-a decretat stare de urgență

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS