21.4 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi locatari s-au bătut din cauza unei pungi cu gunoi

Doi locatari s-au bătut din cauza unei pungi cu gunoi

Doi locatari ai unui bloc din Timișoara s-au luat la bătaie, vineri, după ce unul dintre ei a aruncat punga cu gunoi la o altă scară a imobilului. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului. Unul dintre bărbaţi a fost dus la spital, iar celălalt la secţia de poliţie.

”La data de 24 mai a.c., la sediul Secţiei 5 Urbane Timişoara a fost adusă o persoană de către echipajul de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timişoara, care a fost redirecţionat să intervină la un apel semnalat prin SNUAU 112, pentru aplanarea unui conflict, pe strada Armoniei din municipiu.

Din primele verificări rezultă că doi bărbaţi, în vârstă de 24 şi 34 de ani, s-ar fi lovit reciproc, în urma unor neînţelegeri. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit anchetatorilor, scandalul a pornit după ce unul dintre bărbaţi a aruncat punga cu gunoi la o altă scară şi a fost observat de vecinul său, care a devenit recalcitrant.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Citeşte şi: Pasagera unei mașini a murit după ce șoferița a adormit la volan și a intrat într-un TIR

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS