16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescenţi anchetați după ce unul dintre ei a smuls două lănţişoare de la gâtul unei femei, în autobuz

Adolescenţi anchetați după ce unul dintre ei a smuls două lănţişoare de la gâtul unei femei, în autobuz

Doi adolescenţi sunt anchetați după ce o femeie a reclamat că i-au fost smulse de la gât două lănţişoare, într-un autobuz, în București.

Pe 13 aprilie 2024, poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public au fost sesizaţi de către o femeie, de 69 de ani, că, în timp ce călătorea cu un autobuz, pe un traseu din Sectorul  5,  o persoană i-a smuls de la gât două lănţişoare, a coborât din autobuz şi a fugit.

Investigaţiile au condus către un adolescent de 14 ani, bănuit de comiterea faptei. A mai fost identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit ca fiind instigator al tânărului de 14 ani.

Pe 16 aprilie, tânărul de 17 ani a fost depistat şi dus la audieri, iar pe 18 aprilie, a fost depistat şi adolescentul de 14 ani.

Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Apoi, băiatul de 17 ani a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Băiatul de 14 ani va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunere legală.

Cei doi sunt cercetați pentru tâlhărie calificată şi instigare la tâlhărie calificată.

Citește și: Pedagog reţinut de poliţie după ce a recunoscut că a pipăit un elev

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS