23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePedagog reţinut de poliţie după ce a recunoscut că a pipăit un elev

Pedagog reţinut de poliţie după ce a recunoscut că a pipăit un elev

Un pedagog dintr-o instituţie de învăţământ din Oradea a fost reţinut de poliţie după ce a recunoscut că a pipăit un elev.

Un elev, de 15 ani, de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși“ din Oradea, s-a plâns că a fost victima unei agresiuni sexuale. Aceasta ar fi avut loc în sala de sport a internatului liceului, iar agresorul este pedagogul.

Imediat după ce a aflat de incident, conducerea liceului l-au chemat pe pedagog. Acesta şi-a recunoscut vina şi a demisionat. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pedagogul şi-a dat demisia

„Copilul a venit la mine marți dimineață și mi-a povestit ce s-a întâmplat luni seară în sala de forță de la etajul IV al internatului, un spațiu pe care elevii îl au la dispoziție pentru a face mișcare. Mi-a spus că a fost molestat, mi-a relatat cum, iar eu l-am sunat imediat pe pedagogul acuzat și l-am chemat la mine în birou. A venit, a recunoscut tot și și-a dat demisia pe loc”, a declarat directorul Gabriel Mic, miercuri, pentru Bihoreanul.

Pedagogul lucra în internat din anul 2021. Până acum n-a avut nicio abatere la locul de muncă și nici nu a mai fost acuzat de un comportament inadecvat față de elevi sau de colegi.

Citeşte şi: Un bărbat a dat foc unei butelii în tramvai, apoi a aruncat-o în stradă 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS