16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu izbucnit într-un bloc. Trei persoane primesc îngrijiri medicale

Incendiu izbucnit într-un bloc. Trei persoane primesc îngrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit într-un bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Capitală. Trei persoane primesc îngrijiri medicale, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de la etajul 3 al uni bloc situat pe Bulevardul Gara Obor din Sectorul 2, potrivit ISUBIF.

Mai mulţi locatari, evacuaţi

„La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara. În acest moment sunt trei persoane asistate medical la ambulanţele SMURD”, arată sursa citată, conform Agerpres.

Au fost alertate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi cinci ambulanţe SMURD, menţionează ISUBIF.

Citeşte şi: Robert De Niro deschide două hoteluri în Bulgaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS