14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște

Programul trenurilor în minivacanța de 1 Mai și Paște

CFR Călători va implementa un program de transport extins. Măsura a fost luată pentru a sprijini mobilitatea pasagerilor în timpul minivacanței de 1 Mai și Paște.

Legături suplimentare vor fi disponibile, între 30 aprilie – 1 mai și 6 – 7 mai 2024, către Constanța și alte stațiuni litorale precum Mangalia, prin trenuri directe plecând din orașe majore cum ar fi București Nord, Iași, Suceava, și altele, conform CFR Călători.

Conexiuni rapide din București

Pe lângă acestea, călătorii din diferite regiuni ale țării vor beneficia de conexiuni rapide din București, având trenuri la fiecare 1-2 ore pe ruta București Nord – Constanța și retur.

Traficul de pasageri va fi monitorizat îndeaproape și, în funcție de necesități, vor fi adăugate vagoane la trenurile spre cele mai solicitate destinații, în limita resurselor de material rulant disponibile.

În zilele cu trafic intens, CFR Călători va maximiza capacitatea de transport disponibilă pentru a răspunde cererii crescute de călătorii către principalele destinații turistice din țară.

Citeşte şi: Românii pot investi în titlurile de stat Tezaur, din 15 aprilie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS