13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMonica Macovei, condamnată cu suspendare pentru accidentul în care a lovit cu mașina un motociclist

Monica Macovei, condamnată cu suspendare pentru accidentul în care a lovit cu mașina un motociclist

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a fost condamnată la 6 de închisoare cu suspendare, în urma accidentului rutier pe care l-a provocat în Mangalia. Macovei va fi nevoită să se prezinte la serviciul de probațiune și să facă 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, în urma accidentului din Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist.

Pe 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalia, şi “din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”.

Ilie Constantin, motociclistul accidentat de Monica Macovei, spune că medicii i-au transmis că nu se va mai recupera niciodată în totalitate.

Citește și: UCB, parteneriat educațional cu șapte universități europene

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS