17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent arestat după ce a înjunghiat mortal un bărbat fără adăpost în Germania

Adolescent arestat după ce a înjunghiat mortal un bărbat fără adăpost în Germania

Un adolescent, de 13 ani, de origine bulgară, a fost arestat pentru uciderea unui bărbat fără adăpost, de origine poloneză, la Dortmund, în Germania. La incident ar mai fi participat alţi trei adolescenţi, unul dintre ei înregistrând cu telefonul crima.

Incidentul a avut loc la 4 aprilie, în portul Dortmund.

Martori au avertizat forţele de ordine. Acestea l-au găsit mort pe tânărul fără adăpost, de 31 de ani, de origine poloneză.

Patru minori au fost arestaţi şi plasaţi în arest preventiv. Doi dintre ei au fost eliberaţi ulterior.

Potrivit poliţiei, o înregistrare video a faptelor – găsită pe telefonul mobil al unuia dintre minori – arată că adolescentul de 13 ani este autorul ”loviturilor mortale” aplicate victimei în urma unei ”dispute verbale”. Înregistrarea video nu a fost postată pe internet.

Înjunghiat mortal de un adolescent de 13 ani

Bărbatul, rănit de cuțit, a căzut într-un canal (incidentul a avut loc lângă port, în cartierul Dortmunder Hafen). A reușit să urce o scară și să iasă din apă. Apoi s-a prăbușit și a murit din cauza numeroaselor răni de cuţit. Arma crimei a fost găsită de către anhetatori, cu ajutorul unui câine poliţist, în apropiere de locul incidentului.

Agresorul, de 13 ani, a fugit de la fața locului împreună cu însoțitorii săi, de 13, 14 și 15 ani.

”Putem presupune că cele patru persoane arestate s-au întâlnit cu victima din întâmplare, în port”, a anunţta luni poliţia.

Citeşte şi: Bărbat accidentat mortal când traversa strada neregulamentar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS