14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei adolescenţi din China şi-au omorât un coleg în bătaie, apoi i-au ascuns cadavrul într-o seră

Trei adolescenţi din China şi-au omorât un coleg în bătaie, apoi i-au ascuns cadavrul într-o seră

Trei adolescenţi din China riscă pedeapsa cu moartea pentru că au omorât în bătaie un coleg de clasă, de 13 ani. Crima a avut loc luna trecută în oraşul Hebei.

Camerele de supraveghere din zonă l-au surprins pe băiat cu scuterul său, înconjurat de colegii care vor deveni ucigașii lui. După doar o oră de la filmare, telefonul lui s-a stins, alertându-i astfel pe părinţi, care au început să-l caute.

Douăzeci și patru de ore mai târziu, poliția a descoperit trupul băiatului acoperit de o prelată într-o seră abandonată.

Cei trei au fost arestați a doua zi. Ei îşi bătuseră colegul până îl desfiguraseră. Apoi îl îngropase în seră, într-oo groapă săpată cu o zi înainte, semn al premeditării crimei.

Familia victimei a vorbit despre hărțuirea cu care s-a confruntat băiatul, spunând că el a fost forțat să dea banii pe care îi avea unuia dintre ucigași, înainte de crimă.

Cei trei suspecți au vârste cuprinse între 12 și 14.

În urmă cu doi ani, Beijingul a redus vârsta de răspundere penală de la 12 la 14 ani. Acum, copiii pot fi judecați în „cazuri speciale”, inclusiv omor prin „mijloace extrem de crude”. Cei trei adolescenţi din Hebei ar putea primi pedeapsa cu moartea pentru crima lor.

Citeşte şi: Soția ambasadorului rus din România a murit în urma unui infarct

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS