10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate26 de ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a omorât fiica vitregă şi a ascuns-o în lada canapelei

26 de ani de închisoare pentru bărbatul care şi-a omorât fiica vitregă şi a ascuns-o în lada canapelei

Marcel Șerbuc, bărbatul care şi-a omorât fiica vitregă şi a ascuns-o în lada canapelei, a fost condamnat de Tribunalul București la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și pentru tâlhărie.

El a primit 25 de ani pentru omor calificat și 3 ani pentru tâlhărie. Cele două s-au contopit și a rezultat pedeapsa de 26 de ani. Pentru moment, Marcel Șerbuc rămâne în arest preventiv.

Fata fusese dată dispărută de către tată

Marcel Șerbuc a început să fie cercetat de polițiști pentru omor calificat, după ce fiica lui vitregă, Ana Maria, a fost găsită moartă în canapeaua din apartamentul în care locuia împreună cu mama ei și cu Marcel Șerbuc. Fata fusese dată dispărută de către tată.

Alarma au dat-o vecinii, care au simțit un miros neplăcut din apartamentul celor trei. Polițiștii veniți la faţa locului au găsit-o pe fată moartă, băgată în lada canapelei.

Mama ei, care era plecată în Spania, a fost găsită imediat. A fost adusă în România și a dat declarație în fața polițiștilor. Tot ea le-a spus despre Marcel Șerbuc. Acesta a fost găsit în Olanda și extrădat. Şi-a recunoscut faptele și ayi a fost condamnat. Decizia instanţei nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Cum a murit fata

Bărbatul, de 37 de ani, a povestit că Ana Maria, fata de 12 ani, l-a lovit, iar el a ripostat, lovind-o peste față. Potrivit spuselor acestuia, adolescenta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă. 

În urma loviturii, fata a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat.

Citeşte şi: O femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se într-un lac a fost salvată de jandarmi şi poliţişti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS