21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se într-un lac a fost salvată de jandarmi şi poliţişti

O femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se într-un lac a fost salvată de jandarmi şi poliţişti

O femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se într-un lac a fost salvată de jandarmii şi poliţiştii care o căutau după ce fusese dată dispărută.

Poliția Brașov a fost sesizată marți că o femeie de 47 de ani ar fi plecat de acasă cu maşina într-o direcţie necunoscută, existând suspiciunea că ar vrea să se sinucidă. Au fost demarate procedurile urgente specifice de căutare, iar datele de identificare ale femeii au fost transmise către polițiștii din teren.

Un agentul șef de poliție aflat în timpul liber a observat pe un teren viran din municipiul Făgăraș autoturismul femeii căutate.

A fost constituită urgent o echipă de căutare, formată din aproape 40 de polițiști, jandarmi și pompieri. În urma căutărilor, femeia a fost găsită, dar la vederea echipelor de căutare aceasta s-a aruncat într-un lac.

Un jandarm a intrat în apă și a prins-o, dar nu a putut să o scoată singur din cauza malului abrupt şi a mâlului. În ajutor i-a venit un alt jandarm din echipă. Apoi, cu ajutorul a trei polițiști, femeia a fost scoasă din apă și preluată imediat de un echipaj medical, care i-a acordat spijinul de specialitate.

Femeia a fost apoi transportă la cel mai apropiat spital, a transmis Jandarmeria.

Citeşte şi: Șeful Aparegio Gorj, condamnat la închisoare cu suspendare pentru delapidare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS