17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Suspectul care a lovit poarta biroului FBI din Atlanta în arest

(VIDEO) Suspectul care a lovit poarta biroului FBI din Atlanta în arest

-

Un suspect a fost arestat după ce a lovit o poartă de intrare a biroului FBI din Atlanta, luni după-amiază, în încercarea de a intra în clădire.

Suspectul, a căzrui identitate nu a fost dată publicității, a coborât din vehicul și a fost arestat. Suspectul a fost apoi dus la un spital pentru evaluare și se află acum în custodia poliției din județul DeKalb.

Tehnicienii bombelor au eliberat vehiculul, a spus oficialul. Nu au fost răniți în timpul incidentului, a declarat Peter Ellis, agent special adjunct FBI responsabi.

„El… a încercat să intre pe poartă, dar măsurile noastre de siguranță l-au împiedicat să intre”, a spus Ellis. Incidentul are loc la aproximativ două săptămâni după ce biroul de teren al FBI din Atlanta a efectuat un exercițiu de masă cu personalul pentru a testa procedurile de răspuns la o intrare neautorizată, a declarat pentru CNN o sursă familiarizată cu planificarea de securitate a biroului.

Și, deși motivul incidentului de luni rămâne neclar, acesta vine pe măsură ce FBI-ul a intensificat securitatea în ultimii ani, pe fondul unui val de amenințări la adresa personalului și în urma tentativei de încălcare în 2022 a unui birou FBI din Cincinnati. Suspectul din incidentul de luni nu a spus nimic în timp ce era luat în custodie, a declarat un oficial al poliției. FBI-ul a spus că deschide un dosar pentru incident. „În momentul acesta, ne uităm atât la acuzațiile de stat, cât și la cele federale”, a spus Ellis.

Citește și: Publicitatea pentru Casa Memorială Amza Pellea costă cât jumătate din renovare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Oare mai poate Simona? Românca s-a retras de la...

O oră și 27 de minute a rezistat Simona...

ȘTIRI GdS