24.8 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGrevă generală la Poşta Română

Grevă generală la Poşta Română

Astăzi este grevă generală la Poșta Română, iar conducerea Companiei a luat la cunoştinţă de decizia Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România.

Compania Națională „Poșta Română” a pus la dispoziția salariaților toate posibilitățile financiare ale Companiei pentru evitarea acestui conflict colectiv de muncă. Compania a solicitat medierea, însă reprezentanții SLPR au refuzat acest lucru.

Pensiile se vor primi la timp

Compania Națională „Poșta Română” va asigura întocmai distribuirea, conform tuturor prevederilor contractuale și legale a trimiterilor și drepturilor sociale pentru toți clienții, iar o întârziere a acestora este exclusă. Asigurăm toți clienții, partenerii și instituțiile bancare de stabilitatea și funcționalitatea serviciilor, precum și de soliditatea politicilor de management aflate în curs.

Escaladarea conflictului de muncă este una artificială, iar CN „Poșta Română” a luat toate măsurile pentru depășirea acestuia.

„Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naționale „Poșta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate drepturile sociale vor fi livrate la timp, până pe 15 APRILIE, așa cum ne-am asumat angajamentul!“, potrivit CN Poșta Tomână

Doar 20% dinbtre angajați fac grevă

Compania Națională „Poșta Română” precizează că majoritatea covârșitoare, peste 80% dintre salariați, își va îndeplini atribuțiile de serviciu cu profesionalism, ca și până acum! La conflictul colectiv de muncă au aderat, în scris, aproximativ 20% din angajații Companiei.

“Vreau să îi asigur, în primul rând, pe toți cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naționale „Poșta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu își primească drepturile în termen, în luna aprilie! Toate pensiile vor fi distribuite la timp, până la 15 aprilie, așa cum ne-am angajat până acum! Informațiile cu privire la afectarea populației sunt false și sunt transmise cu rea-credință!”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Compania Națională „Poșta Română” a luat toate măsurile necesare, la nivelul conducerii și va depune în continuare toate eforturile pentru a depăși acest conflict colectiv de muncă. Acum ține doar de reprezentanții SLPR să ia cele mai bune decizii pentru angajații pe care îi reprezintă!

Citește și: Cât ne costă serviciile de pulverizare a soluțiilor insecticide cu avionul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS