22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliția din Londra îl caută pe autorul a două atacuri cu arbaleta

Poliția din Londra îl caută pe autorul a două atacuri cu arbaleta

Poliția din Londra la anunțat vineri că îl caută pe autorul a două atacuri separate, dar „legate”, cu arbaleta, care s-au soldat cu răniți. Ele au avut loc luna aceasta în cartierul Shoreditch, potrivit AFP, citată de Hotnews.

Victimele atacurilor, o femeie de 44 de ani și un bărbat de 20 de ani, au fost externați din spital după ce au primit îngrijiri pentru răni care, potrivit poliției, nu le pun viața în pericol.

Atacurile din 4 și 14 martie sunt legate între ele din cauza „naturii lor și a locului” în care s-au petrecut.

Pe 4 martie, femeia a fost lovită în cap în timp ce traversa strada în Shoreditch, un cartier la modă din estul Londrei, renumit pentru arta stradală și buticurile de designer.

Zece zile mai târziu, la aceeași oră din noapte, bărbatul a fost lovit în gât pe o stradă aflată la 60 de metri de locul primului atac.

„Se depun eforturi majore pentru a găsi autorul acestor atacuri”, a declarat James Conways, șeful Poliției Metropolitane din Londra. „Înțelegem cât de îngrijorător este acest lucru”, a continuat el, făcând apel la martori să se prezinte și asigurând că detectivii săi analizează în special imaginile de pe camerele de supraveghere.

Citește și: Cinci tineri, în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Unul e în comă, altul a rămas fără un picior

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS