10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei bărbați s-au bătut cu ghivece de flori după ce nu s-au înțeles asupra locului pe care să-și vândă marfa de 8 martie

Trei bărbați s-au bătut cu ghivece de flori după ce nu s-au înțeles asupra locului pe care să-și vândă marfa de 8 martie

Trei bărbaţi au fost amendați după ce s-au bătut cu ghivece de flori pentru că nu s-au înțeles asupra locului pe care să-și vândă marfa de 8 martie. Incidentul a avut loc pe o stradă din Botoşani.

Trei bărbaţi, florari, din acelaşi sat, s-au luat la ceartă, în mijlocul străzii, în Botoşani, sub privirile oamenilor care veniseră să cumpere flori. Scandalul a pornit de la locul în care aceştia urma să îşi aşeze marfa.

Bărbații au început să arunce unul în altul cu flori şi ghivece. Așa au fost surprinşi de o patrulă de jandarmi care trecea prin zonă.

Jandarmii i-au despărţit pe cei trei bărbaţi şi i-au condus la Inspectoratul de Jandarmi pentru a stabili cu exactitate cine a pornit scandalul.

Toţi trei au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, cu amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 de lei, amenzile totale fiind de 1.600 de lei.

Citește și: (VIDEO) O firmă din Japonia au inventat simulatorul de dureri menstruale pentru bărbați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS