13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie dată dispărută, găsită inconştientă lângă o pădure

Femeie dată dispărută, găsită inconştientă lângă o pădure

O femeie, doctoriţă de profesie, dată dispărută de tatăl ei, a fost găsită de poliţişti pe un câmp din zona unei păduri de lângă parcul Bragadiru.

Miercuri, la ora 16.15, tatăl femeii a anunțat la 112 că aceasta a plecat de acasă de cinci ore și nu mai știe nimic de ea.

Polițiștii s-au mobilizat rapid, au studiat camerele de supraveghere din zonă, au căutat-o pe câmpuri, inclusiv cu un câine de urmă. La ora 18.50 au găsit maşina femei abandonată pe un câmp din Clinceni. Lovise cu autoturismul mai mulți stâlpi de beton de pe marginea drumului. Mașina era încuiată și cu motorul oprit, însă femeia nu era acolo.

La jumătate de kilometru de mașina respectivă și după alte şase ore de căutări, femeia a fost descoperită pe un câmp. Polițiștii au reușit să o localizeze cu ajutorul semnalului GPS de la telefon. Ea a fost găsită la timp şi dusă la spital, unde se află în stare gravă. 

Se fac cercetări pentru a afla dacă doctoriţa a fost victima vreunei infracţiuni sau dacă este vorba despre o tentativă de suicid.

Citește și: O femeie și-a furat constant colega de birou ca să aibă bani pentru pariuri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS