20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Olt: Arestat pentru trafic de minori și viol

(VIDEO) Olt: Arestat pentru trafic de minori și viol

-

Un bărbat a fost arestat pentru trafic de minori și viol de polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt.

În luna ianuarie 2024, bărbatul cercetat ar fi racolat o minoră (de 15 ani), pe care ar fi adăpostit-o în locuința sa. El ar fi întreținut cu aceasta, în mod repetat, relații sexuale.

La scurt timp, bărbatul, profitând de sentimentele victimei față de el, precum și de starea de vulnerabilitate în care se afla (vârsta fragedă, neînțelegeri cu familia) ar fi determinat-o să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Pentru actele sexuale bărbatul încasa cuprinse între 50 și 300 de lei.

El ar fi racolat clienții şi ar fi negociat tarifele. Bărbatul ar fi pus la dispoziție locuința pentru exploatarea sexuală a victimei.

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Olt au dispus reținerea bărbatului.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav la ieșire din Târgu Jiu. Sunt...

Un accident rutier grav s-a propus în urmă cu...

ȘTIRI GdS