12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCăutat de poliţie după ce a furat două lanţuri de aur de la o bijuterie. Păgubașul oferă recompensă

Căutat de poliţie după ce a furat două lanţuri de aur de la o bijuterie. Păgubașul oferă recompensă

Un bărbat este căutat de poliţişti după ce a fugit dintr-o bijuterie din Timişoara cu două lanţuri de aur. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, însă hoţul i-a dat cu spray paralizant în faţă, transmite News.ro.

Bărbatul a intrat în bijuterie marţi și a cerut să vadă două lanţuri din aur. Le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a pulverizat spray paralizant în faţă, apoi a dispărut.

”La data de 20.02.2024, în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Coriolan Bredicianu din Timişoara şi a sustras două lanţuri de aur. La ieşirea din magazin, când proprietarul a plecat în urmărirea acestuia, ar fi pulverizat în direcţia proprietarului cu spray iritant lacrimongen. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei şi dispunerea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

Proprietarul bijuteriei a pus la dispoziţia poliţiştilor imagini de pe camerele de supraveghere.

De asemenea, pe pagina de Facebook a bijuteriei a fost publicată o fotografie a acestuia. Reprezentanţii bijuteriei oferă recompensă pentru orice informaţie care va duce la prinderea hoţului.

Citeşte şi: Adolescent prins la volanul maşinii unei şcoli auto deşi nu era elevul acesteia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS