21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescent prins la volanul maşinii unei şcoli auto deşi nu era elevul acesteia

Adolescent prins la volanul maşinii unei şcoli auto deşi nu era elevul acesteia

Un adolescent de 17 ani, aflat la volanul mașinii unei școli auto, a fost oprit de polițiști pentru depășirea vitezei legale. Verificările au arătat că băiatl nu era elev al școlii de șoferi, iar mașina îi fusese încredințată de un instructor, informează Mediafax.

Polițiștii din Odorheiu Secuiesc fac cercetări împotriva unui adolescent de 17 ani și a unui bărbat de 56 de ani pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea impune obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Polițiștii au oprit sâmbătă, pe un drum județean, pentru depășirea limitei legale de viteză, un autovehicul cu sigla unei școli de șoferi din Odorheiu Secuiesc. La volan se afla un adolescent din orașul Cristuru Secuiesc, iar lângă el un bărbat din Zetea, instructor auto.

Adolescentul nu a putut prezenta documente că se afla în timpul efectuării orelor de conducere în vederea obținerii permisului. Ulterior, s-a constatat că acesta nu este înregistrat în evidențele școlii de șoferi, iar autovehiculul condus i-ar fi fost încredințat de către instructorul auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condițiile comiterii faptelor și a lua măsurile corespunzătoare.

Citeşte şi: Poliţistul şi pompierul acuzaţi că au violat şi filmat două minore, trimişi în judecată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS