12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţişti bătuţi de câțiva petrecăreți pentru că le-au cerut să dea muzica mai încet

Poliţişti bătuţi de câțiva petrecăreți pentru că le-au cerut să dea muzica mai încet

Un echipaj de poliţie a fost agresat de doi bărbaţi şi două femei care petreceau într-un bloc din Baia Mare. Poliţiştii fuseseră chemaţi de vecinii scandalagiilor, deranjaţi de muzica dată prea tare.

Polițiștii din Baia Mare au fost sesizați la ora 23.05, prin 112, că în scara unui bloc are loc un scandal. La fața locului au fost identificați un tânăr de 27 de ani, un bărbat de 61 de ani și două femei, de 23, respectiv 46 de ani.

Aceștia au devenit agresivi verbal, iar tânărul de 27 de ani a devenit și agresiv fizic față de polițiști. Aceștia l-au imobilizat pentru a-l duce la autospeciala de poliție.

În acel moment, un alt petrecăreț l-a lovit pe unul dintre dintre polițiști. Agenţii au cerut întăriri, iar într-un final cei doi bărbaţi şi cele două femei au ajuns la sediul Poliției Municipiului Baia Mare.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 61 de ani l-ar fi lovit pe un vecin, de 54 de ani, care i-ar fi cerut să nu mai facă scandal și să dea muzica mai încet.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureş.

Citește și: American despăgubit cu 14 milioane de dolari pentru că a stat 37 de ani la închisoare pe nedrept

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS