12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat bătut şi prădat de paznicii din gară

Bărbat bătut şi prădat de paznicii din gară

Un bărbat a fost bătut şi prădat de patru paznici din Gara de Nord din Timişoara. Agresori i-au luat din buzunare 50 de lei şi alte bunuri pe care le avea asupra sa. Aceştia au fost imediat identificaţi de poliţişti, iar trei dintre ei au fost arestaţi preventiv, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc pe 3 februarie, în Gara de Nord din Timişoara. Bărbatul a cerut ajutorul poliţiştilor de la Secţia Regională Transporturi, cărora le-a spus că a fost lovit de paznici, care i-au furat mai multe bunuri.

Pe 03.02.2024, poliţiştii Biroului Judeţean de Transporturi Timiş au fost sesizaţi de un bărbat, de 51 de ani, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, când se afla în staţia CF Timişoara Nord, mai multe persoane l-ar fi lovit şi i-ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, în aceeaşi zi poliţiştii au identificat patru bărbaţi, în vârsta de 22, 23, 45 şi 68 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Trei dintre ei au fost arestați preventiv pentru tâlhărie şi purtare abuzivă. Al patrulea este cercetat în libertate pentru purtare abuzivă.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Citeşte şi: Vâlcea: Bărbat căutat de poliţişti după ce şi-a bătut şi înjunghiat concubina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS