8.4 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr și-a violat și bătut fosta concubină, apoi și-a răpit copilul

Un tânăr și-a violat și bătut fosta concubină, apoi și-a răpit copilul

Un tânăr din Vaslui şi-a violat şi bătut fosta concubină, apoi a luat fără voia acesteia fetiţa de 1 an şi 8 luni rezultată din relația lor și a plecat la el acasă.

O tânără de 22 de ani s-a prezentat marți la Postul de Poliţie Bălăşeşti și a reclamat că, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Bălăşeşti, judeţul Galaţi, ar fi fost agresată fizic de către fostul ei concubin, de 21 de ani. După agresiunea fizică, bărbatul ar fi luat copilul lor minor, o fetiţă, de 1 an şi 8 luni, şi s-ar fi deplasat la adresa sa de domiciliu din comuna vasluiană Zorleni.

Poliţiștii au stabilit că duminică seară, în jurul orei 23.00, tânărul s-a dus acasă la fosta sa concubină, iar după ce s-a certat ar fi agresat-o fizic şi apoi ar fi plecat.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 01.00, bărbatul ar fi revenit. El ar fi pătruns în casă fără drept şi fără consimţământul vreunei persoane, la adresă aflându-se în acel moment reclamanta alături de fiica sa, precum şi părinţii acesteia. Bărbatul ar fi agresat-o din nou fizic pe fosta concubină, apoi, prin constrângere şi împotriva voinţei acesteia, ar fi violat-o. După aceasta, motivând că în ultima vreme nu ar mai fi petrecut timp cu fiica sa, ar fi luat fetița de 1 an și opt luni și ar fi plecat cu mașina la domiciliul lui din comuna vasluiană Zorleni.

Tânărul a fost arestat

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de violenţă în familie, violare de domiciliu şi viol.

„Poliţiştii din Galaţi, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, de la Postul de Poliţie Zorleni, l-au depistat pe tânărul de 21 de ani, la adresa sa de domiciliu. Tot la această adresă unde locuieşte cu părinţii săi a fost găsită şi minora, care a fost reîncredinţată mamei. Cel în cauză a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Bereşti pentru continuarea cercetărilor, precum şi a audierii. După probatoriul administrat în cauza penală, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore a tânărului, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile, prin care bărbatul are interdicţie de a se mai apropia de fosta sa concubină.

Citește și: O mie de tractoare merg să blocheze orașul spaniol Barcelona

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS