12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a urcat la volan drogată și fără permis, după ce prietenul ei fusese arestat din aceleași motive

S-a urcat la volan drogată și fără permis, după ce prietenul ei fusese arestat din aceleași motive

O tânără, de 20 de ani, aflată sub influența drogurilor, a fost prinsă conducând fără permis pe o șosea din Măgurele. Ea tocmai ce plecase de la sediul poliției, unde fusese adusă împreună cu prietenul ei, care a fost reținut pentru că a condus mașina fără a avea permis de conducere.

Polițiștii din Măgurele au oprit marți, în oraș, o mașină care venea dinspre București spre Măgurele și în care erau un bărbat, aflat la volan, și o femeie. Aceștia au descoperit că tânărul șofer nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Deși etilotestul a ieșit negativ, polițiștii au găsit indicii că tânărul ar fi fost drogat cu două substanțe diferite, potrivit Mediafax.

Mai târziu, fata de 20 de ani a plecat de la sediul Poliției Orașului Măgurele conducând aceeași mașină. În scurt timp a fost oprită de polițiști în trafic. Verificările au arătat că nici ea nu avea permis de conducere.

„Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Însă la testarea cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a informat IPJ Ilfov.

Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile, scrie Observatornews.ro.

Citește și: Tânăr fără permis, reţinut după ce a condus o maşină cu număr fals, a făcut accident și a fugit 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS