20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr fără permis, reţinut după ce a condus o maşină cu număr fals, a făcut accident și a fugit 

Tânăr fără permis, reţinut după ce a condus o maşină cu număr fals, a făcut accident și a fugit 

Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru că, fără a avea permis, a condus o maşină cu număr fals şi a făcut accident, după care a fugit. În accident au fost răniți o fată de 18 ani şi un tânăr de 21 de ani, scrie News.ro.

Marţi seară, în timp ce conducea un autoturism pe strada Salcâmilor din Sibiu, tânărul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un copac. Apoi a abandonat autoturismul şi a părăsit locul fără încuviinţarea poliţiştilor.

În autoturism se aflau o tânără de 18 ani, din judeţul Vâlcea, şi un tânăr de 21 de ani, din județul Sibiu. Fata a suferit un traumatism forte de coloană vertebrală, traumatism cranio-facial şi traumatism membrul inferior. Băiatul a suferit un traumatism cranian cu hematom frontal şi traumatism membrul superior, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu.

Tânărul nu avea permis și furase plăcuțele de înmatriculare

Tânărul de 19 ani a fost reținut miercuri. El este cercetat penal pentru conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi furt.

”Şoferul a fost identificat în scurt timp de către poliţiştii Biroului Rutier Sibiu în zona străzii Hermannn Oberth, din municipiu, testările specifice pentru depistarea consumului de alcool şi substanţe psihoactive indicând rezultate negative. În urma verificărilor a rezultat că şoferul nu deţine dreptul de a conduce autovehicule, iar autoturismul condus este neînmatriculat. De asemenea, s-a constatat că, în cursul zilei de 6 februarie a.c., tânărul ar fi sustras plăcuţele cu număr de înmatriculare de pe un alt autoturism parcat pe strada Gării din municipiul Sibiu şi le-ar fi montat ulterior pe maşina condusă în momentul producerii accidentului”, au transmis IPJ Sibiu.

Citește și: Barman arestat după ce a lovit un bărbat care a dat cu capul de beton și a murit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS