13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajații unei primării au lipsit de la program ca să meargă la ziua unei colege

Angajații unei primării au lipsit de la program ca să meargă la ziua unei colege

Angajații primăriei din comuna botoșăneană Broscăuți au plecat într-o zi de la program cu două ore mai devreme ca să poată merge la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a unei colege. Mai mulți localnici care aveau probleme de rezolvat au găsit poarta primăriei închisă și s-au plâns la presă.

Astfel, toți cei 17 angajați ai primăriei au fost invitați la masa festivă, lăsând instituția fără niciun reprezentant în timpul programului.

Întâmplarea a avut loc joi, 1 februarie. Locuitorii comunei nu au înțeles de ce angajații nu au mai lucrat de la ora 14.00, în condițiile în care nu era nicio sărbătoare legală.

„Acum am venit, știind ca programul lor este până la ora 16.00, ca la orice instituție publică. Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă?”, a spus unul dintre cetățeni, potrivit Antena 3.

Primarul a spus că sunt plecați pe teren. Înregistrările vidvo spun altceva

Reporterul Antena 3 CNN l-a contactat telefonic pe primarul comunei. Întrebat unde sunt toţi angajaţii, edilul a spus că toţi sunt plecaţi cu munca, pe teren. Apoi și-a închis telefonul, preferând să evite discuțiile cu privire la această situație.

„Sunt plecat. Nu e nimeni (la primărie – nr.). Suntem pe teren, avem niște problemuțe cu o extindere de gaz”, a spus primarul.

Antena 3 a difuzat imagini de la petrecere. În cadrul acestora se vede cum angajații luau masa la restaurant și ascultau muzică de petrecere.

Contactat de presă, prefectul județului Botoșani a promis să investigheze incidentul. Acesta a subliniat că închiderea unei primării în mijlocul zilei lucrătoare este inacceptabilă și că va lua măsurile necesare pentru a asigura că astfel de situații nu se vor mai repeta în viitor.

Citește și: Suedia vrea să devină prima „țară de nefumători” din lume

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS