17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn primar dintr-o comună duce copiii la școală, după ce șoferul microbuzului a fost prins beat la volan

Un primar dintr-o comună duce copiii la școală, după ce șoferul microbuzului a fost prins beat la volan

Primarul comunei sucevene Bălcăuți se trezește dimineața pentru a duce copiii la școală, cu autobuzul școlar. După-amiaza e rândul viceprimarului. Asta se întâmplă după ce șoferul angajat pentru acest serviciu a rămas fără carnet. A fost prins de polițiști băut la volan, relatează Monitorul de Suceava.

”M-a sunat șoferul luni, după ora 10.00, și mi-a spus că a fost oprit la Dornești și s-a constatat că are o alcoolemie de 0,49 la mie. El mi-a spus că a consumat băuturi alcoolice duminică. Este angajat la primărie de 14 ani, iar eu sunt primar de 7 ani. Niciodată nu a făcut probleme”, spune primarul Vasile Șoiman.

Elevii care vin acum la școală cu microbuzul și-au făcut deja o opinie despre calitățile de șofer ale celor doi oameni din conducerea Primăriei Bălcăuți.

”Mai bruschează busul uneori (n.a. – primarul), era mai bine cu șoferul. Luni dimineață era șoferul, iar după-amiază era viceprimarul. Acuma dimineață e primarul, iar după e viceprimarul. Se pricep la condus? Vicele, da, primarul nu prea”, a spus cu seninătate unul dintre elevii care au venit miercuri dimineață la cursuri cu microbuzul școlar.

Citeşte şi: Ciolacu, despre candidatura lui Geoană la prezidenţiale din partea PSD: Dacă vrea să vină, să ne caute

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS