12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocat: Vlad Pascu și familia sa au făcut o „încercare josnică” de a pregăti o reducere a pedepsei. Ce mesaj a primit familia fetei care a murit

Avocat: Vlad Pascu și familia sa au făcut o „încercare josnică” de a pregăti o reducere a pedepsei. Ce mesaj a primit familia fetei care a murit

Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai ce s-a soldat în luna august cu doi morți și mai mulți răniți, dar și familia acestuia au făcut o „încercare josnică” de a obține o reducere a posibilei pedepse, acuză avocatul unora dintre victime, scrie Hotnews.


„Încercare josnică a lui Vlad Pascu și a familiei Pascu de a obține o reducere a posibilei pedepse prin „medierea pretențiilor civile”, a spus Adrian Cuculis, avocatul familiei Robertei, fata de 20 de ani ucisă în accident, și al celor trei tineri răniți.

„În spatele adresei de „mediere” care la prima vedere ar arăta o „grijă față de victimele și persoanele vătămate ale acestei tragedii cauzate de Pascu”, se ascunde de fapt o încercare meschină și parșivă de a arată judecătorilor că Pascu a încercat „diminuarea consecințelor infracțiunii”, acuză avocatul.

Mesajul primit de familia fetei care a murit în accidentul de la 2 mai

„Urmare a cererii formulate (…) de către domnul Pascu Matei Vlad, vă comunicăm invitația la mediere având ca termen data de 30.01.2024, ora 14, la sediul nostru din București (…), în vederea medierii având ca obiect pretențiile civile formulate de părțile civile în dosarul 4989.254/2023 aflat pe rolul Judecătoriei Mangalia”, se spune în documentul transmis familiei Robertei de un birou de mediator.

„A fost refuzată această încercare de „mediere” de către toți cei implicați în procedură și pe care îi reprezint”, a precizat Cuculis.

Vlad Pascu, băiatul de 19 ani care, drogat fiind, a intrat cu mașina în două grupuri de opt tineri la 2 Mai, iar doi studenți au murit, a rămas în arest preventiv, conform deciziei definitive luate pe 9 ianuarie de Tribunalul Constanța.

Citește și: H&M închide 28 de magazine din Spania şi concediază 588 de angajaţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS