12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Valuri uriașe, în baza militară americană din Insulele Marshall

(VIDEO) Valuri uriașe, în baza militară americană din Insulele Marshall

-

Filmări dramatice au surprins valuri uriașe care se prăbușesc înt,r-o clădire militară a Statelor Unite din Insulele Marshall, potrivit uk.news.yahoo.com.

Garnizona armatei americane atolul Kwajalein (USAG-KA) a confirmat un eveniment semnificativ de inundații pe Roi-Namur, în Insulele Marshall. Armata intenționează să-i mute pe toți rezidenții Roi până când serviciile vor fi restabilite.

Videoclipul arată momentul în care un val uriaș sparge o ușă,trecândpeste oamenii din interiorul clădirii. El a spus pentru Storyful că se bucură de o noapte la Outrigger Bar & Grill când „valurile uriașe” s-au prăbușit prin clădire.

„Mi-am văzut prietenii dispărând chiar în fața ochilor mei. Au continuat să vină mai multe valuri. Toată lumea a răspuns la scenariul de urgență și, din fericire, nimeni nu a fost rănit grav”, a spus el. Personalul USAG-KA a evacuat 80 de persoane, în timp ce alte 60 au rămas pentru a evalua pagubele și a restabili serviciile de bază. Inundațiile au cauzat pagube moderate până la severe în mai multe locații, printre care:

  • o zonă de luat masa, Outrigger Bar and Grill,
  • capela,
  • Tradewinds Theatre, a confirmat armata într-un comunicat.

Citește și: Ce excedent bugetar au avut instituţiile din subordinea primăriei. Spitalul Victor Babeş, campion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doljul, într-un top nedorit. Pe podium, la rata şomajului

Judeţul Dolj se află pe primele locuri din ţară...

ȘTIRI GdS