25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTarom lansează oferta specială „Vacanţe la înălţime”

Tarom lansează oferta specială „Vacanţe la înălţime”

Tarom lansează oferta specială Vacanţe la înălţime, pe toată durata sezonului estival, cu tarife de la 109 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, a anunţat marţi compania, transmite Agerpres.

„Cairo, Madrid, Roma şi Nisa sunt doar câteva dintre destinaţiile de vară disponibile din Bucureşti, cu super reduceri la achiziţia de bilete încă din luna ianuarie”, se menţionează în comunicat.

Oferta specială, valabilă doar 6 zile

Astfel, prin oferta specială valabilă doar 6 zile, în perioada 23-28 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru perioada 1 iunie – 30 septembrie 2024 au preţuri reduse.

Tarifele biletelor de avion sunt de la 109 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit, pentru rutele Bucureşti – Atena, Belgrad, Istanbul, Chişinău, Salonic; de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti – Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Sofia, Tel Aviv; de la 179 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti – Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa.

„Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro , în agenţiile Tarom sau la agenţii acreditaţi. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de compania TAROM în perioada 1 Iunie 2024 – 30 Septembrie 2024 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate”, precizează sursa citată.

Tarom are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române – Tarom a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Citeşte şi: Șofer mort după ce un copac a căzut peste un utilaj forestier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS