16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSe ridică sechestrul pe maşinile sale de lux ale lui Andrew Tate

Se ridică sechestrul pe maşinile sale de lux ale lui Andrew Tate

Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză influencerului Andrew Tate și ridică sechestrul asupra bunurilor sale. Decizia sechestrului a fost trimisă spre reexaminare la instanţa inferioară.

Andrew Tate, care împreună cu fratele său Tristan Tate, este suspectat de trafic de persoane şi viol – acuzaţii pe care le neagă – încearcă să-şi recupereze bunurile puse sub sechestru în cadrul anchetei din România.

Asta înseamnă că fraţii Tate vor putea să se întoarcă în instanţă şi să organizeze un nou efort juridic pentru a-şi recupera bunurile confiscate.

Într-o postare pe contul său de pe platrforma X, Andrew Tate a comentat că instanţa va trebui acum să demonstreze că averea sa a fost dobândită ilegal pentru a justifica confiscarea în curs, adăugând: „Nu vor dovedi nimic, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”.

Fraţii Tate au fost arestaţi pentru prima dată în decembrie 2022 şi au petrecut câteva luni în închisoare înainte de a fi plasaţi în arest la domiciliu. Deşi nu mai sunt de mult timp în detenţie, ei nu au voie să părăsească România.

În ianuarie 2023, maşini scumpe au fost văzute cum sunt scoase de pe o proprietate asociată cu fraţii Tate din apropierea Bucureştiului. De asemenea, în timpul percheziţiilor au fost confiscate ceasuri în valoare de milioane de euro.

Citește și: Un tânăr agent a murit la ieșirea din tură

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS