15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTaximetrist jefuit în centru Bucureştiului de un client

Taximetrist jefuit în centru Bucureştiului de un client

Un tânăr a fost reţinut după ce i-a furat portofelul cu 5.000 de lei unui taximetrist, în zona Centrului Vechi din Capitală.

Un tânăr, de 21 de ani, din București, a fost arestat după ce l-a jefuit pe taximetristul în mașina căruia se afla pasager.

Şoferul a oprit într-o intersecție pentru ca tânărul să coboare. În acel moment, în loc să-l plătească pe taximetrist, tânărul i-a luat portofelul cu cei 5.000 de lei, iar pentru a scăpa, a început să-l lovească.

”Pe 3 ianuarie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au reţinut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 2 ianuarie 2024, Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi a fost sesizat, prin sistem 112, de către un bărbat, şofer al unei companii de taximetrie, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.30, în timp ce se afla în autoturismul staţionat la o intersecţie din Sectorul 3, pasagerul acestuia i-ar fi sustras un portofel, în care se aflau 5.000 de lei, iar pentru a-şi asigura scăparea, ar fi  folosit forţa fizică”, transmite Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un tânăr în vârstă de 20 de ani, ”cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, conform poliţiştilor.

Pe 3 ianuarie, tânărul, cunoscut cu preocupări infracţionale, a fost depistat într-o localitate din judeţul Ilfov şi adus la audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Citeşte şi: Român arestat în Elveția după ce a jefuit un oficiu poștal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS