7 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdministratorul unui liceu din Neamț a fost torturat până la moarte

Administratorul unui liceu din Neamț a fost torturat până la moarte

Sfârșit groaznic pentru administratorul unui liceu din județul Neamț care a fost tortuat până la moarte.

Un bărbat de 63 de ani, administrator al Colegiului „Petru Poni“ din Roman, Neamț, a fost descoperit mort în curtea casei sale. Cadavrul a fost găsit legat la mâini și torturat. Polițiștii au reținut deja un suspect, un recidivist care tocmai ce ieșise din închisoare și care îl ajuta pe bărbat cu treburile în gospodărie.

Descoperirea macabră a avut loc miercuri dimineața, când polițiștii au fost alertați de o femeie în jurul orei 07.00. Un comunicat al Poliției Neamț a confirmat că procurorii criminaliști și o echipă operativă au început investigațiile.

„A fost informat procurorul criminalist, fiind constituită echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti. În cauză, cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ“, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

Toți sătenii sunt șocați

„Îl cunosc foarte bine pe cel ucis. Era un bărbat serios, muncitor. Lucra ca administrator la un colegiu și la o grădiniță cu program prelungit.

Din câte știm a fost însurat și ar avea un băiat. Din discuțiile pe care le-am avut cu vecinii, am aflat că se presupune că ar fi putut fi ucis de un bărbat care-l ajuta la îngrijirea animalelor.

Mama acestuia e asistată social și locuiește într-un container pus la dispoziție de primărie.

Am sunat-o când am aflat de cruzimea cu care a fost omorât consăteanul și mi-a spus că nu crede că băiatul ei l-ar fi ucis pentru că, în urmă cu doar câteva zile, s-a întânit cu persoana decedată, care i-ar fi spus că este foarte mulțumită de fiul ei, că e muncitor și își vede de treabă. Se va vedea la anchetă ce s-a întâmplat.

Oricum toată lumea e șocată de cruzimea suprimării sale. Geamurile casei erau sparte, iar bărbatul bătut măr a fost găsit legat de mâni și de picioare, în curtea casei”, a declarat viceprimarul Alexandru Mihăilă pentru monitorulneamt.ro.

Anchetatorii iau în calcul și posibilitatea ca ucigașul să aibă mai mulți complici.

Citește și: Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, așteptat la DNA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS