15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateStudent la Academia Militară, înjunghiat de un coleg

Student la Academia Militară, înjunghiat de un coleg

Un student de la Academia Forţelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu a fost înjunghiat de colegul de cameră. Cei doi ar fi avut înainte de agresiune un conflict verbal provocat de o glumă proastă a agresorului. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri, dar nu a fost nevoie de internare. Conducerea Academiei a dispus verificări şi a informat Parchetul Militar despre acest incident.

Incidentul a avut loc miercuri seară.

Conflictul între cei doi a pornit de la un gest petrecut în sala de mese a unității. Agresorul ar fi vrut să-i ia colegului său tresele de pe uniformă, iar acesta nu a apreciat gluma.

Cearta a fost potolită de ceilalți studenți, dar s-a reaprins când studenții au ajuns în dormitorul lor.

După reîntoarcerea în spaţiile de cazare, cei doi studenţi au reluat discuţiia în contradictoriu. Conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuţit şi s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a fost tăiat la piciorul drept.

Cei doi au fost despărţiţi de colegi. Studentului rănit i s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la infirmeria unităţii. Ulterior, pentru evitarea unor posibile complicaţii, a fost transportat la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă «Dr. Alexandru Augustin» din Sibiu”.

După ce rana a fost suturată, studentul rănit a fost readus în academie, deoarece nu se impunea internare. În prezent, el este în afara oricărui pericol.

”La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecinţă comandantul instituţiei a dispus constituirea unei comisii de cercetare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situaţii”, au precizat reprezentanţii instituţiei.

Citeşte şi: Medicul pe garda căruia a murit Alexandra Ivanov, concediat după patru luni de la tragedie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS