8.1 C
Craiova
miercuri, 28 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer fără permis care avea droguri în maşină a fugit de poliţie

Un şofer fără permis care avea droguri în maşină a fugit de poliţie

Un şofer fără permis nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost urmărit în trafic, în municipiul Constanţa. În maşina sa au fost găsite substanţe cu efecte psihoactive, informează News.ro.

Poliţiştii au făcut semnal de oprire şoferului unui autotursm care se deplasa pe strada Cumpenei din municipiul Constanţa. 

El nu a oprit, iar poliţiştii au plecat în urmărirea lui. 

“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul a abandonat autoturismul pe strada Egretei, părăsind locul faptei, dar a fost depistat, la scurt timp, în cartierul CET.

Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite un pliculeţ şi o ţigaretă confecţionată artizanal, ambele conţinând o substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive”, au afirmat poliţiştii. 

Bărbatul, de 26 de ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis. El urma să fie prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală.

Citeşte şi: Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în faţa primăriei, arestat preventiv

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS