20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbatul care şi-a înjunghiat soţia în faţa primăriei, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în faţa primăriei, arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat soția în fața unei primării din județul Iași, unde venise pentru a depune actele de divorț, a fost arestat preventiv.

Femeia, de 30 de ani, a fost internată la spital în stare gravă, din cauza rănilor provocate de loviturile de cuțit. Ea a fost supusă unei operații complicate, care a durat mai multe ore.

„S-a reușit revascularizarea membrului superior drept, acolo unde era cea mai importantă leziune hemoragică, o plagă tăiată, cu afectare vasculară și nervoasă. Pacienta este în continuare la Terapie Intensivă. Este stabilă, starea ei generală este una bună, fiind atent monitorizată în fiecare zi”, a transmis UPU SMURD Iași.

Femeia a fost înjunghiată de soț chiar în curtea Primăriei comunei Belcești, cînd s-a dus să depună actele de divorţ. Rudele spun că bărbatul o amenința de mai mult timp cu moartea.

„M-a sunat acum o lună de zile și mi-a spus că el nu se lasă până nu-i face felul. Era hotărât! A zis că nu poate să trăiască fără ea”, a declarat o rudă.

Cei doi erau împreună din 2020, amândoi mai fuseseră căsătoriţi și nu aveau copii împreună. Căsnicia lor ar fi avut mereu probleme, la care a fost martoră și fetița femeii din căsnicia anterioară.

De altfel, bărbatul ar fi recurs la gesturi șocante și în trecut. Mai precis, acesta și-ar fi legat fosta soție de un calorifer. Din cauza calvarului, aceasta a trebuit să se mute în Spania, pentru a nu mai fi căutată niciodată.

”A fost sechestrată, era pusă la curent. Nu puteam să merg să-i duc de mâncare. O bătea. Am luat-o acasă şi a venit de mi-a dat foc la casă”, a declarat fosta soacră a agresorului, pentru Observator.

Citeşte şi: Bărbat găsit mort în casă de o vecină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS