20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Aeroportul din München s-a închis din nou pentru vreme rea

(VIDEO) Aeroportul din München s-a închis din nou pentru vreme rea

-

Haosul zborurilor continuă pe cel de-al doilea cel mai aglomerat nod din Germania, Aeroportul din München, cu zboruri suspendate până astăzi la ora 12.00.

„Marți, 5 decembrie nu vor avea loc decolări și aterizări de la începerea operațiunilor la ora 6 a.m. până la ora 12. Motivul pentru aceasta este ploaia înghețată în noaptea de luni spre marți. Asta face imposibilă operațiunile de zbor sigure dimineața,” potrivit aeroportului.
Ei au continuat spunând că speră să reia zborurile de la prânz, după dezghețarea pistelor, potrivit Euronews.
Cu toate acestea, majoritatea pasagerilor nu ar trebui să se aștepte să călătorească astăzi. „Se poate presupune că majoritatea zborurilor vor trebui, de asemenea, anulate în restul zilei din motive de siguranță”.

Aeroportul avertizează pasagerii să nu vină la aeroport

Aeroportul a emis un avertisment pasagerilor: dacă nu ați avut confirmarea că zborul dumneavoastră pleacă, rămâneți acasă.
Mulți pasageri au apelat la rețelele de socializare pentru a se plânge de serviciile pe care le-au primit de la companiile aeriene. Unii au spus că au fost anulate mai multe zboruri. Aeroportul a răspuns unui utilizator că aceasta este „prima dată” pentru zăpadă.

O situație similară a fost și pe aeroportul din München în decembrie anul trecut, când 133 de zboruri au fost anulate din cauza unei piste înghețate.

Aeroportul din München: întreruperea zborului continuă

Aeroportul din München a fost închis pentru prima dată sâmbătă după ninsori abundente. Perturbarea a continuat duminică și luni.
Din cele 840 de zboruri programate ieri pe aeroport, 230 au fost anulate.
Târgul de Crăciun al aeroportului este, de asemenea, închis.

Unii pasageri au apelat la rețelele de socializare pentru a se întreba de ce aeroportul din München nu este capabil să facă față ploii înghețate și zăpezii ca alte aeroporturi.

Care este sfatul pentru pasagerii de pe aeroportul din München?

Aeroportul și companiile aeriene le dau instrucțiuni pasagerilor să verifice site-urile și aplicațiile companiilor aeriene pentru informații despre zborurile lor.
Aeroportul a apelat în mod repetat la Twitter pentru a le cere pasagerilor să nu meargă la aeroport decât dacă au primit confirmarea că zborul lor este programat. Într-un tweet de ieri, un utilizator a comentat „Prima dată ninge, da?” Aeroportul a răspuns apoi: „Da, prima dată”.

Citește și: (VIDEO) Rita Ora – ținută șoc la British Fashion Awards

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Klaus și Carmen Iohannis au participat la recepția oferită...

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seară, împreună cu...

ȘTIRI GdS